8-06-2015

Adana Çerkes Derneği 8-06-2015 Tarihinde yaptığı toplantıda Aşağıdaki kararları almıştır.
• Dernek Demirbaş listesinin güncellenmesine, sayım yapılmasına kayıtlı demirbaşların kontrol edilmesine, hurdaya çıkarılacak ve ekonomik ömrünü tamamlayan demirbaşın belirlenmesi amacıyla çalışma yapılmasına ve konuyla ilgili yönetim kurulu üyesi Aylin Sezer’in görevlendirilmesine karar verilmiştir.
• Banka hesabı açmak, para yatırmak, çekmek üzere İsmail Güneş ve Aysel Ateş’e yetki verilmesi. Yönetim Kurulu üyelerinin hepsinin bağış toplama yetkisi verilmesine,
• Genel Kurulu izleyen 30 gün içinde oluşturulması gereken Kadın kollarının 13 Haziran 2015 Saat 14.00’de , Gençlik kollarının 14 Haziran 2015’de saat 15.00’de Bilim ve Proje Komisyonunun 15 Haziran Saat 19.00’da toplantıya çağrılmasına ,
• 16 Nisan 2015 tarihinde sözleşmesi biten ancak hizmet alımı devam eden ve ödemesi yapılmayan Merkez1 Güvenlik Teknolojileri Ltd Şti ile sözleşmesinin 16 Nisan 2016 tarihine kadar yenilenmesine ve hizmet bedeli olarak 300 TL ödenmesine,
• Bir önceki yönetim kurulu toplantısında Dernek Bilgi sisteminin oluşturulması konusunda yazılımlar hakkında inceleme yapma görevi verilen İsmail Güneş ve Ali Kemal Uğur’dan konuya ilişkin ön çalışması konusunda bilgi alındı ve yazılım için teklif alınmasına karar verildi.

Print Friendly