Gençlerimiz Mersin Kafkas Kültür Derneği Gecesine Katıldı.

mer6

Mersin Kafkas Kültür Derneği Yıl Sonu Gösterisi Pazar günü Mersin Atatürk Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.
Adana Çerkes Kültür Derneği, Mersin Kafkas Kültür Derneği’nin gecesine gençlerimizin kendi organizasyonu ile dernek binamız önünden kaldırdıkları araçlarla 50 kişilik bir grupla katıldılar.
Geceye ADana Çerkes Kültür Derneği adına katılan ve konuşan AÇD Başkan Yardımcısı Aysel Ateş, bu tür gecelerin ve birlikteliklerin önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak ‘Böyle faaliyetleri çoğaltmalı ve kültürümüzü yaşatmak adına daha çok bir araya gelmeliyiz.”dedi. Gecede sahne alan Mersin Kafkas Kültür Derneği Genç Ekibi izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca Mersin Derneği’ni yalnız bırakmayan İskenderun Kafkas Kültür Derneği Müzik Grubu Emef, güzel ezgileriyle büyük beğeni topladı.
mer6

mer4