Üye Bilgi Sistemi Hakkında Bilgilendirme

uyeyonetim

Adana Çerkes Kültür Derneğinin her türlü doküman ve işlemlerinin elektronik ortamda takibinin yapılabilmesi, üye bilgi sisteminin elektronik ortama geçirilmesi, üyelerimize ait iş yerleri ve ticari faaliyetlerle ilgili detaylı bilgi havuzu oluşturulması, üye bilgilerinin web sayfası üzerinden üyelerce takip edilebilmesi, toplu mesaj ve toplu sms sistemlerinin yeni sisteme entegre edilmesi, aidat ödemelerinin sanal pos cihazı ve sms servisleri aracılığıyla da tahsilatına olanak verilmesi için yaptığımız çalışmalar ve incelemeler sonucunda belirli bir yazılıma karar verilmiştir. Yazılımın temel özellikleri ekteki fotoğraflarda değerli üyelerimizle paylaşılmıştır. Firmadan teklif istenerek bir an önce kalıcı sistem oturtmak amacıyla bu alanda adım atmak istiyoruz. Kurumsal yapının sağlıklı bir bilgi sistemi üzerine oturtulması konusundaki çalışmalarımız konusunda gerekli gelişmeler üyelerimizle paylaşılacaktır. Saygılarımızla.

Print Friendly