Daily Archives: 12 Haziran 2015

Kolların Oluşumu Hakkında Duyuru

t5

Adana Çerkes Derneği Kollar ve Komisyonlar yönetmeliği gereğince Genel Kurulu Takip eden bir ay içerisinde kol ve Komisyon faaliyetleri ile ilgili çalışmaların konuşulması , Kol sorumlusu ve üyelerinin belirleneceği toplantılar yapılması gerekmektedir. Bu kapsamda 13 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 14.00’de Kadın Kolu, 14 Haziran 2015 Pazar saat 15.00’de Gençlik Kolu, 15 Haziran 2015 Pazartesi Saat 19.00’da Bilim ve Proje Komisyonu toplantıları dernek binamızda yapılacaktır.

Üye Bilgi Sistemi Hakkında Bilgilendirme

uyeyonetim

Adana Çerkes Kültür Derneğinin her türlü doküman ve işlemlerinin elektronik ortamda takibinin yapılabilmesi, üye bilgi sisteminin elektronik ortama geçirilmesi, üyelerimize ait iş yerleri ve ticari faaliyetlerle ilgili detaylı bilgi havuzu oluşturulması, üye bilgilerinin web sayfası üzerinden üyelerce takip edilebilmesi, toplu mesaj ve toplu sms sistemlerinin yeni sisteme entegre edilmesi, aidat ödemelerinin sanal pos cihazı ve sms servisleri aracılığıyla da tahsilatına olanak verilmesi için yaptığımız çalışmalar ve incelemeler sonucunda belirli bir yazılıma karar verilmiştir. Yazılımın temel özellikleri ekteki fotoğraflarda değerli üyelerimizle paylaşılmıştır. Firmadan teklif istenerek bir an önce kalıcı sistem oturtmak amacıyla bu alanda adım atmak istiyoruz. Kurumsal yapının sağlıklı bir bilgi sistemi üzerine oturtulması konusundaki çalışmalarımız konusunda gerekli gelişmeler üyelerimizle paylaşılacaktır. Saygılarımızla.