Daily Archives: 8 Haziran 2015

Teşekkür Gecesi

manset5

Adana Çerkes Kültür Derneği Yıl sonu Gösterinde görev alan Sozraş, Nelkut ekiplerimiz , gecemizin sunucusu Rana Taştan ve Selçuk Gümüşsoy , ekiplerimizin hocası Erkan Kazar, gecede gönüllü olarak görev yapan gençlerimiz, aileleri, üyelerimiz, ve yönetimimiz dernek binamızda bir araya geldi.

Sezon Finali Gecemiz Yapıldı.

manset4

Çukurova Doğal Parkta düzenlenen Sezon Finali gecesinde AdanaÇerkes Kültür Derneğinin  başkanı İsmail Güneş yaptığı açılış konuşmasında konuklara hoşgeldiniz diyerek 48  yıldır faaliyette bulunan derneğin Çerkes kültürünü yaşatma anlamında önemli bir misyon üstlendiğini ve düzenledikleri gecede genç  ve çocukların bir yıllık emeklerini sergileyeceğini ifade etti.

Yıl Sonu Gösterisi Hazırlıkları Sürüyor

manset3

Adana Çerkes Kültür Derneğinin 6 Haziran 2015 tarihinde saat 20.0’de Doğal Park Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşen olan yıl sonu gösterisi için derneğimizin üyeleri, aileleri, yönetim ve ekiplerimiz bu gece geç saatlere kadar özveriyle çalışmalarını sürdürdürdüler. Gösteri öncesi ekiplerimiz son provalarını gerçekleştirdiler.

Seçim Süreci Ziyaretleri

manset2

Adana Çerkes Kültür Derneğine Seçim sürecinde ziyarette bulunan milletvekili Adaylarından sonuncusu AKP 3.Sıra Adayı Sadullah Kısacık oldu. Dernek Binamızda yapılan toplantıda Açılış Konuşmasını Adana Çerkes Derneği Başkanı İsmal Güneş yaptı. Güneş, Çerkes toplumunun beklentilerini ve taleplerini dile getirdi.